Η ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε. στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία της Γαλλικής Πρεσβείας για την ανάδειξη του Καλύτερου Ελληνικού Μακαρόν (Le Meilleur Macaron Grec).
Μέσω της αποκλειστικής μας συνεργασίας με τον Γαλλικό οίκο Robot Coupe, ο οποίος διακρίνεται παγκοσμίως για την αξιοπιστία και την αντοχή των μηχανημάτων της στους χώρους ζαχαροπλαστικής, εξασφαλίσαμε και προσφέρουμε στους συμμετέχοντες:
Επιπλέον, προσφέρουμε:
Η ιδέα και ο σχεδιασμός σε συνδυασμό με τα έπαθλα και τη σύνθεση της επιτροπής του τελικού δικαιολογούν το αυξημένο ενδιαφέρον.
Πρόεδρος της επιτροπής
Jean-Marie Hoffmann (Σεφ στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, Αθήνα)
Επίτιμος Πρόεδρος
Φίλιππος Χρονόπουλος (Σεφ στο εστιατόριο Palais Royal, Παρίσι)
Επιτροπή
Γιώργος Αυγέρος (Σεφ Ζαχαροπλάστης στο Sani Resort, Χαλκιδική)
Jean-Louis Capsalas (Σεφ στο Δειπνοσοφιστήριον Catering, Αθήνα)
Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Σεφ στο εστιατόριο Mazi, στο Λονδίνο, και καθηγητής στο ΙΕΚ Praxis , Αθήνα)
Πόπη Χρυσανθίδου (Σεφ Ζαχαροπλάστης στο Sweet Alchemy by Stelios Parliaros)
Δημήτρης Χρονόπουλος (Σεφ Ζαχαροπλάστης - Chocolatier Consulting
Ανδρέας Λαγός (Nomad Σεφ, Ελλάδα)
Αριστοτέλης Μέγκουλας (Σεφ στο Pomo d'Oro, Κέρκυρα)
Ντίνα Νικολάου (Σεφ στο Evi Evane, ελληνικό εστιατόριο, Παρίσι)
Nικόλας Νικολακόπουλος (Σεφ Ζαχαροπλάστης στο Tatoï Tennis Club και καθηγητής στη Σχολή Le Monde, Αθήνα)
Δημήτρης Παμπόρης (Σεφ στο Ekies All Senses Resort, Χαλκιδική)
Στέλιος Παρλιάρος (Σεφ Ζαχαροπλάστης στο Sweet Alchemy, Αθήνα)
Μαρία Τζίτζη (Οινολόγος, Ιππότης Αγροτικής Αξίας, Αθήνα)
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook.